Wouter Bos Bedankt!

12 Maart 2010That's one big step for a man, one giant leap for womankind.

Uw beslissing om te stoppen met de politiek om meer tijd bij uw gezin door te brengen doet meer voor ons moeders en kinderen dan wat feministen al jaren pogen. Wij vrouwen kunnen wel eeuwig zuchten dat de mannen meer onbetaalde zorgtaken op zich moeten nemen, uiteindelijk zal het toch van de kerels zelf moeten komen. Precies zoals bij de emancipatie van de allochtone medemens: wij die verder staan in onze sociale ontwikkeling geven aan dat we bepaalde zaken niet pluis vinden, maar de werkzame stappen zullen worden genomen door de incrowd.

Nederland heeft wederom haar culturele koprol bevestigd. You need guts to do that, as a leader, and as a country. Nu ben ik pas Trots op Nederland.

Wouter bedankt!Naschrift 20:15 uur: Op het NOS-journaal zagen wij de reacties van Cisca Dresselhuys en Margriet van der Linden. De eerste is verbolgen over het hyprocriete smoesje van Wouter Bos, begaan om de kiezers te paaien. Ze roept hem op om met de ware reden op de proppen te komen. Dan Margriet van der Linden: Het maakt niet uit wat de ware reden is. De boodschap is internationaal aangekomen en zal lang doorklinken. Precies wat ik vanuit mijn luie TV-stoel tegen Cisca schreeuwde: "" Neehee! Vooral niet de ware reden noemen!!"

- Aanraders -