11-9

11 September 2010Nine eleven: what a waste. De gasten die die aanvallen bedacht hebben hebben hun huiswerk niet goed gedaan. Was dat wel het geval, dan hadden ze op tijd geweten dat Amerika spoedig geen issue meer is. Amerika is op weg naar zelfdestructie. Met voedsel. Amerika eet zichzelf to death. Hun conclusie aangaande de geplande aanval op de Twin Towers enz... was dan geweest:

-we vliegen niet IN de torens maar eromheen, terwijl we duizenden calorierijke voedselpakketten droppen.
-we vliegen NIET naar Amerika. We hoeven niet. Amerikanen hebben onze hulp helemaal niet nodig bij hun collectieve Grande Bouffe.

Met al het geld dat ze daarmee hadden gespaard hadden ze leuke dingen kunnen doen in het kader van "kweek een terroristje". Zoals een lieflijk pretparkje stichten in het Tora Bora-gebied, waar kinderen uit de Pakistaanse-Afghaanse grensstreek op vrolijke wijze kennis konden maken met het hanteren van Diemaco's C7 (v/h kalashnikovs) en het kelen van ongelovigen.Tip aan de stad New York: verleen commentator Greg Gutfeld van Fox News als de donder een vergunning om naast de omstreden Ground Zero-moskee een homobar te bouwen.
Tip nr.2: Omring de Ground Zero-moskee met sauna's, darkrooms en striptease tenten. Pal aan de overkant een metershoge repro van Roosje, mèt goed zichtbaar schaamstreek, het liefst wijdbeens.

Deze column is eerder op AT5.nl gepubliceerd.
.

- Aanraders -