Een hemelse boodschap

30 December 2017Zaterdag 30 december 2017, 11.00 a.m.

*Drrrrinnnnn*

- Goedemorgen mevrouw! Ik kom u vertellen over de blije boodschap van de bijbel...

- Dat treft! Want ik popel om u te vertellen over míjn geloof. Mag ik gebruik maken van de gelegenheid? Ik heb namelijk zo'n geweldig geloof. Het Pastafariaanse geloof. Wij geloven in het Flying Spaghetti Monster. Dat is onze godin. Zij is super chill. Ons geloof is ook super chill. Wij dragen een vergiet op ons hoofd zodat mensen weten dat wij super chill zijn. Ze kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een praatje, we zullen altijd chill reageren. Wij geloven namelijk dat praten met mensen over wat ze bezig houdt, over hun problemen, de Ware Weg naar Langdurige Vrede op Aarde is. Want dat is ons ultieme doel, snapt u? Langdurige Vrede op Aarde. Wij geloven dat als mensen wat vaker met elkaar over hun problemen zouden praten, er veel minder conflicten op de Aarden zouden zijn, zoals nu wel het geval is, helaas.

Onze godin, de Flying Spaghetti Monster, houdt ons in de gaten. Soms roept zij ons tot de orde. Innerlijk. Wij Pastafarians hebben een innerlijke band met haar. Zij zegt dan: “Hey dude, dat was niet super chill van je, je had wat meer moeten ingaan op de problemen van deze of gene.” En dat doen we dan.

O ik hoor mijn dochter roepen. Zij heeft vast een probleem waarover ik met haar ga praten. Ik moet dus helaas gaan. Dag mijnheer. Veel succes met het uitleggen van úw geloof.

*klik*

 

 

#truestory

Tags: god en zo

- Aanraders -