Tweets van

21 September 2016
2021
In this vast universum of mostly nothingness, we find ourselves bickering and worrying, instead of walking in a constant state of pure marvel at the notion of this truly magical, extraordinary thing called life. (FYI I'm nor drunk nor high.)
2019

 • Die Sander Schimmelpenninck is dus geen gladjanus van een corpsbal zoals ik, op basis van oppervlakkige aannames, dacht. Hij blijkt na te denken. En vaak genoeg zoals ik! #leuk Bravo @volkskrant.
  Ojee, ben ík dan wellicht een gladjanus van een corpsbal?

  Hij denkt na en vaak genoeg zoals jij. Maar hebben jullie dan ook gelijk?

  OZ: gelijk, waarheid en werkelijkheid: begrippen die ik in mijn van filosofen vergeven huishouding niet mag gebruiken.

  Gatver. En ik vond dit nu juist een leuke filosofische vraag. Heb ik weer.
  OZ: filosofische discussies: dingen die ik in mijn van filosofen vergeven huishouding geleerd heb coûte que coûte te vermijden.
  _______________

  • Ik erger me aan snobs die vrouwen op t podium 'brava' toeroepen ipv bravo. Maar doe het zelf ook verdomme >_< Waar ligt de grens? Moeten we ook brave/-i toeroepen aan orkesten/bands?
  •  
  • Strategie be like: kankerverwekkend spul gebruiken dat nog niet als kankerverwekkend te boek staat. #strooizout #pfas #asbest etc
  • This is your eye under microscope.
  • OZ: Levende materie beweegt in al haar vezels. Dat maakt het voor ons "magisch", al zie je het niet met het blote oog. Het vóelt gewoon spannender. Metaal, steen, kunststof, dat beweegt ook, maar pas op atoomniveau.
  • Baby Dump #namen #wtf
  • WARNING: nu al moordzuchtige griep in omloop, de echte, met hoge koorts.
  het hallucineren was een feest: stopcontact was een teletubby, kroonluchter fonkte zich de moeder. #koorts
  op een dag was t stopcontact weer 1 stopcontact. Het teken dat mijn dappere soldaten deze oorlog aan het winnen waren. Ik hoest nu dagelijks hun lijkjes op bij de kilo.
   
   
  Die menstruatiearmoede en freebleeden, valt dat niet goed te combineren? #lifehack. #trolfeminisme
  Replying to @OudZeikwijf MALIEVELDMENSTRUEREN

  OZ: *bulder* het vrouwelijke pendant van trekkers & buldozers

  • Little Stars of Bethlehem gekeken, van a tot z met echte tranen. Bij "Ik ben in een film gestapt" had ik t niet meer en bij "Dat wens ik ook voor jou mama" kon je me weg dragen.
  • MDR en PTDR = LOL ("mort de rire" en "pété de rire") #deFranseLesvanOZ
  • #genialeIdeeënAls ik het goed begrijp is er goud geld te verdienen met een kindertraktatie service.
    

   •  The older you get,the more often it's like you've outstayed your welcome.
   • Hennep is de makkelijkste plant op aarde. Net brandnetels. Met het oog op milieu, energiekrimp en mentale gezondheid: plant je hennep gewoon buiten! Het THC-gehalte en de prijs zullen normaliseren. oudzeikwijf.com/hennep-hoort-b…

    ik bedoel met name staatswiet.

     
    voor wie hennep gebruikt als medicijn tegen pijn, misselijkheid etc: neem het oraal in. #tipVanOZ

    gewoon: plukje kauwen.
    het is in de huidige situatie ook niet veilig om een plant in je tuin te hebben. De prijs is zo hoog, het wordt gewoon gejat!  Of gerooid door politie. Wat ik gehoord heb, meestal gaat het om iets anders, en worden de plantjes misbruikt om buren een hak te zetten :(
    In 020 staat er in de meeste huurcontracten al jaren een verbodclausule.

    Op naar de BRANDNETELISERING van hennep!
     
     
   
 
 
 • Doe als een man oudzeikwijf.com/drukte/ en upgrade je imago naar bohemien om de raad v kinderbescherming buiten de deur te houden oudzeikwijf.com/boheme/
  Asha ten Broeke @ashatenbroeke Column: vrouwen dragen vaker de mentale last van het huishouden; zij zijn de manager van de familie. Dus is hun tijd zelden ongefragmenteerd. En dat terwijl zeeën van ononderbroken tijd nodig zijn om creatief te kunnen zijn, om ideeën of kunst te scheppen.
  volkskrant.nl/columns-opinie…
Asha ten Broeke maakt in het stuk een inmiddels klassieke substitutie: die van hetwoord 'vrouwen' waar je 'moeders' bedoelt. Take mothers out of the equations, en je krijgt een vrijwel gelijke man/vrouw verhouding
"A woman must have money, a room of her own AND NO CHILDREN if she is to write fiction" om Virginia W. te parafraseren.
 • Nigella: "I'm gonna make pasta for teenagers who came unexpectedly." And then she strains the pasta in a cute little enamel coated strainer. Me: "2 teenagers at most, and surely girls." Next shot: 6 teenagers, of whom 2 boys. Me: "OKAAAAYYYY."
Those 2 are gonna be so HUNGRY, off camera they'll RUN to the chipsmonger nextdoor.

2018

- Aanraders -